Бивш служител на McDonald’s беше наречен „Робин Худ на макнъгетите”, след като призна за своя редовна практика.

Коди Бондарчук работил в McDonald’s в продължение на две години и половина, като чак сега разкрива трудовите си геройства.

Коди, родом от Албърта, Канада, публикува в Twitter тайната, която пазел ревностно, докато се трудел във веригата за бързо хранене.

Коди слагал допълнително парче пилешко месо на всеки десет парчета, които приготвял, в продължение на цялата си кариера в ресторанта, предава metro.co.uk.

„Работех в McDonald’s в продължение на две години и половина, като слагах 11 парчета пиле на почти всеки 10, които приготвях”, признава Коди.

Веднага публикацията на Коди си спечели множество поздравления, около 80 хил. споделяния и над 880 хил. харесвания в социалната мрежа.

„Не всички герои носят наметало, някои носят табелкa с името си”, пише потребител в Twitter.

Звезди, които са стартирали кариерата си от фастфууд заведенията За да се издържат, докато учат и се ориентират към бъдещата си кариера

Друг потребител посочва, че тези малки жестове могат да донесат необходимата подкрепа в ежедневието на хората.

„Работиш ли в банка и ако да, в кой клон?”, сочи друг шеговит пост в социалната мрежа.

Друг фен на Коди пита дали някои от клиентите, всъщност, е разбирал за постъпката му.

„Локацията беше предимно drive-thru, така че няма как да си спомня, но ми харесва да си представям как, когато се приберат вкъщи, допълнителното пилешко ги кара да се усмихнат”, отговаря Коди.

Мъжът изчислява, че допълнителното пилешко, което "раздал" през периода, се оценява на 1 600 долара.