Жената, която отглежда в къщата си 1300 кучета, 100 котки и 4 коня (снимки)

3185
Жената, която отглежда в къщата си 1300 кучета, 100 котки и 4 коня (снимки)

© Pixabay/Instagram/Twitter

Понякога справянето с един домашен любимец е трудно, нали?

Сега си представете, че имате хиляди животни, за които да се грижите.

Това е животът на Уен Джунхонг, която се е заела със задачата да даде на пренебрегваните животни любовта, която заслужават, като им осигури подслон и място в сърцето си.


Bright Side разказва нейната история.

Къщата й е пълна с клетки

68-годишната Джунхонг обитава двуетажна къща, в която всяка стая е пълна с клетки. Тя спасява първото си куче преди повече от 20 години и не е спирала оттогава.

Сега семейството й включва 1300 кучета, 100 котки, 4 коня, няколко птици и зайци.

Тя се събужда в 4 сутринта. Всяка сутрин

Уен става много рано сутринта, за да се подготви за деня си. Тя почиства всички клетки, след това приготвя микс от зеленчуци, месо и ориз за животните, което възлиза на около 500 кг храна.

Тя продава апартамента си и взима кредит, за да покрива разходите си

Грижата за толкова много животни не е шега работа. За да отговори на техните нужди, Уен, която е експерт по опазване на околната среда, продава апартамента си. Тя взима заем и използва спестяванията и пенсията си, за да се увери, че изоставените животни имат достъп до храна и подслон.

Надява се животните й да бъдат осиновени

Броят на животните, за които се грижи Уен, се увеличава, тъй като все повече хора изоставят кучетата си. За да им помогне, тя има персонал от 6 души, но все пак е въпрос на време да останат без пространство. Да не говорим, че заради оплаквания от съседи тя вече се е местила 6 пъти.

Тъй като интересът към отглеждането на домашни любимци се увеличава в Китай, Уен се надява хората да започнат да осиновяват нейните животни, за да могат те да си намерят домове и да живеят щастливо. 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg