Форум показва приложението на интернет на нещата в практиката

2101
Форум показва приложението на интернет на нещата в практиката

IDC България организира конференция, посветена на интернет на нещата (IоT Forum 2016). Събитието ще се състои на 8 март в хотел Хилтън, София.

Според IDC, стойността на IoT пазара в България ще се увеличи от 202.1 млн. долара до 437.4 млн. долара през 2019 г.

Ерата на интернет на нещата (IoT) настъпва бързо с потенциал да промени изцяло бизнеса и обществото. Комбинацията на традиционната автоматизация с ИТ ражда нови бизнес модели и иновативни услуги, оптимизирани процеси и създава конкурентни предимства за бизнеса.

Но IoT индустрията е изправена и пред редица предизвикателства, като например липсата на стандартизация, нови заплахи за сигурността и личната неприкосновеност, нуждата от специфични умения.

На събитието лектори от иновативни компании като Siemens, SAP Labs, Scania, Opel, Coca Cola, City Clinic, Forton и много други ще споделят опит от IoT проекти, технологични новости в различни сфери и ще коментират тенденции в транспорта, интелигентна околна среда, машиностроене, здравеопазване и клиентско обслужване.

Присъствието за представители на бизнес организации, потребители на технологии е безплатно. Служители на компании, предоставящи ИТ или телекомуникационни услуги, услуги и продукти в сферата на управление на енергията, сградни инсталации, индустриална автоматизация и автоматизация, реселъри, консултантски фирми, заплащат такса за участие.

Сред регистриралите се има представители на следните индустрии: производство, транспорт, търговия на едро, комунални услуги и логистика, телекомуникации, държавен и публичен сектор, финансови услуги, производство и търговия.

Тук може да видите програмата: idciotforum.com/sofia_bul/agenda

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg