IDC: Konica Minolta е основен фактор сред компаниите в бранша

1150
IDC: Konica Minolta е основен фактор сред компаниите в бранша

IDC определи Konica Minolta Business Solutions (Konica Minolta) като основен доставчик на управлявани услуги за документни потоци за региона на Западна Европа. 

Организацията анализира качествата, бизнес стратегиите и пазарния дял на 10 доставчика на устройства за печат. Konica Minolta получи специално признание за ръста на решенията за управление на съдържание (ECM - Enterprise Content Management) сред клиентската и партньорската си база.

„Бизнесът във всеки сектор се променя, за да отговори на предизвикателствата на цифровата работна среда. Konica Minolta помага на клиентите си да постигнат растеж чрез ефективни процеси в управлението на съдържание във всеки аспект на дейността им,“ казва Филип Шрьодер, мениджър бизнес развитие в Konica Minolta.

„Ние разпознахме необходимостта от промяна рано и това ръководи нашата собствена трансформация. Започнахме да надграждаме  решенията си за управление на документи и да предлагаме ИТ услуги заедно с високопродуктивни хардуерни устройства. Гордеем се, че IDC ни определя като водещ доставчик, притежаващ качествата и стратегическата визия, така нужни на компания, спомагаща за оформянето на този пазарен сегмент.“

IDC отбелязва, че разширеният фокус на Konica Minolta върху предлагането на решения за управление на съдържание (ЕСМ - Enterprise Content Management) се изразява най-вече в създаването на собствена екосистема за управление на цифрово съдържание, ориентирана върху автоматизация на процесите.

В допълнение към тази екосистема, Konica Minolta предлага цялостно хардуерно решение за печат, както и услуги с добавена стойност, а клиентите получават съвет и поддръжка през целия процес на внедряване на услугите/решенията.

Проучването на IDC „Оценка на доставчиците на печатни и управлявани услуги в Западна Европа 2015“, оценява възможностите на тези доставчици, „да предоставят на клиентите план за оптимизиране и автоматизация на процесите и възможността за ефективно осъществяване на този план“.

В проучването се използват количествени и качествени характеристики. Използваната методология проучва както сегашните, така и бъдещите възможности (потенциала) и стратегии на доставчиците, които работят в синхрон с нуждите на клиента и постоянно се адаптират към създадените пазарни условия.

IDC описва силните качества на Konica Minolta така: „Konica Minolta продължава със своя методологичен подход към пазара, предоставяйки ясен план за стартиране и развитие на стабилни решения. Тези решения се създават в тясно сътрудничество между различните партньори на фирмата и вътрешния развоен център. На международно ниво, Konica Minolta оперира чрез регионални офиси, като това ѝ позволява да запази своята гъвкавост.“

Вижте ЕСМ решенията на Konica Minolta на CeBIT 2016

Посетителите на CeBIT ще имат възможност да наблюдават симулирани процеси в различни области: имейл управление, управление на договори, фактури и т.н. На щанда на Konica Minolta (зала 4, щанд Н17), фирмата ще покаже как ЕСМ системите могат да бъдат интегрирани към различни работни процеси – от въвеждането на документи и електронната обработка до тяхното съхранение в архива.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...