Мтел обнови своята програма за лоялни клиентите – Мтел клуб. Програмата има нов и по-лесен за ползване механизъм и ще бъде достъпна за всички клиенти с договор. Членовете на Мтел клуб ще могат да пазаруват с намаление в широк избор от търговски обекти и вериги като бензиностанции, магазини за мода, очила и спортни стоки, хотели, бижутерии, самолетни компании и други.

Освен това Мтел клуб дава възможност на потребителите да вземат и модерни смартфони и таблети предлагани от телекома на промоционални цени както с договор, така и на свободна продажба.

Мтел клуб вече използва по-лесен механизъм за ползване на отстъпките. За да се възползват от намаленията, клиентите трябва само да покажат своя клубен номер в търговските обекти, които са част от програмата. Клиентите вече няма да минават през сложна процедура по регистрация, издаване на ваучери и т.н. Клубният номер може да се вземе от всички канали за обслужване на клиенти: mtel.bg, приложението „Моят Мтел“, чрез SMS на номер 1414, с въвеждане и избиране *123#, от Мтел менюто на SIM картата, на номера за обслужване на клиенти *88 или в магазините на компанията.

Член на Мтел клуб може да стане всеки потребител на услугите на компанията от деня, в който подпише договор. Това включва клиентите на абонаментни мобилни и фиксирани услуги на Мтел и blizoo и бизнес клиентите на Мтел. Програмата ще бъде достъпна и за абонатите на bob.

Част от промоциите на Мтел клуб в момента са модерни смартфони и таблети с намаление, гориво с отстъпка от бензиностанции „Петрол“, промоции на очила от магазини за оптика Joy Optics и преференциални цени на услуги и продукти предоставяни от веригата центрове за гуми „Диана“. Можете да видите всички оферти и пълен списък с партньорите на интернет страницата на Мтел клуб.