Теленор ще възстанови всяка първа покупка от Google Play

1230
Теленор ще възстанови всяка първа покупка от Google Play

Теленор ще възстанови всяка първа покупка на дигитално съдържание в Google Play на стойност до 10 лева, заплатена чрез услугата „Плати с Теленор“ в периода 1 декември 2016 г. – 15 януари 2017 г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 хиляди покупки.

Кампанията е валидна за всички клиенти на Теленор, подписали договор или регистрирали предплатена карта преди 1 декември 2016 г. За да се възползват от предложението, те трябва да направят покупка на съдържание в Google Play чрез Android устройство на стойност до 10 лева в посочения период.

Ако клиентът направи повече покупки, отговарящи на условията, Теленор ще възстанови само първата от тях, която е на стойност до 10лв. Стойността на покупката първоначално ще бъде добавена към текущата сметка или приспадната от съответния наличен кредит, след което клиентът ще получи уведомителен SMS за възстановяване на сумата.

Услугата „Плати с Теленор“ позволява на клиентите лесно, бързо и сигурно да купуват приложения и мобилно съдържание в Google Play без необходимост от банкова карта, директно чрез месечната си сметка или наличния кредит.

Услугата е достъпна след предварителна регистрация и потвърждение от потребителя, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.

Кампанията за услугата „Плати с Теленор“ е валидна от 1 декември 2016 г. до 15 януари 2017 г. или до достигане на 35 хиляди възстановени покупки, което настъпи по-рано. Подробна информация за кампанията и услугата са публикувани на уебсайта на компанията.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg