Уеб Медия Груп: Не сме продавали нито един от сайтовете

925
Уеб Медия Груп: Не сме продавали нито един от сайтовете

Във връзка с излезли публикации в някои медии, че дружеството е продало притежаваните Интернет сайтове news.bg, topsport.bg , money.bg, lifestyle.bg, vsi4ko.bg и др. на Livemedia, уведомяваме, че информацията е

Н Е В Я Р Н А, съобщава корпоративния сайт на Уеб Медия Груп.

Уеб Медия Груп АД не е продало нито един от притежаваните от дружеството Интернет сайтове, оповестяват още от групата.

„Относно публикации за придобити акции от капитала на Уеб Медия Груп АД, уведомяваме, че до настоящия момент в дружеството не е постъпило уведомление за разкриване на дялово участие в дружеството за придобити или прехвърлени акции от капитала му, съгласно изискванията на чл.145 от ЗППЦК.

Както вчера първи Profit.bg информира обществеността в България, бе направен евтин опит за реклама. Чрез прессъобщение до медиите от Livemedia съобщиха, че са придобили мажоритарен дял от Уеб Медия Груп, собственик на горепосочените сайтове.

Оттам дори посочиха, че след сделката ще се намесят сериозно в разпределение на рекламните бюджети в България.

Екипът ни потърси страните за коментар, но такъв бе отказан. Profit.bg остава на разположение, както изискват добрите журналистически практики.

Последната сделка по позицията на Уеб Медия Груп на борсата е на цена от 0.80 лв. за акция. Търсене има на 0.50 лв. за лот, а предлагането е на цена 0.99 лв. бройката. Днес няма търговия по позицията.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg