Време да раздираш, време да съшиваш...

2610
Време да раздираш, време да съшиваш...

Сега, когато останаха броени дни до Коледните празници, а Новата година вече е на прага, обикновено хората се замислят за онова, което са успели или, за съжаление, не са успели да постигнат. Замислят се за всичко, което се е случило през последните 12 месеца и се опитват да си направят равносметка.

Забелязала съм, че в тези моменти започваме да се разнежваме и да си пожелаваме другата година да бъдем по-добри, по-усмихнати, по-щедри и отзивчиви. Дали ще успеем да го постигнем... ще разберем едва следващата година, когато отново настъпи моментът за равносметка.

Сега не ни остава нищо друго, освен връщайки се назад във времето, да не срещнем много сълзи, разочарования и загуби, които сме изживели през тази година. Да ви кажа честно, аз никак не обичам времето за равносметка, защото тогава неизбежно срещаш неща, които не си успял да промениш или с които не си успял да се пребориш... И точно това чувство на съжаление ме подтиска.

Именно затова нека започнем 2008 г. с нови сили, нова надежда, а защо не и с нова любов! Нека оставим всички разочарования или болки назад и започнем отначало!

Точно в този момент се сещам за една мисъл. Не помня кой я беше казал, но по-важното е да съумеем да я разберем и приложим на практика в живота си. "Изживей живота си така, че дори да имаш възможност да върнеш времето назад - да няма нужда да променяш нищо!". Е, аз мога само да ви пожелая да изживеете идната година по този начин, защото само тогава във "тегавото" време за равносметка ще погледнете смело назад и ще си кажете: "Постигнах всичко, за което се борих, сбъдна се най-голямата ми мечта, успях да преживея онова, което нямаше как да променя!".

Мили читатели, няма какво повече от това да ви пожелая. Освен да сте изключително здрави и да имате повече от онези неща, които не се купуват с пари! Защото... всичко останало можем да си купим, рано или късно.

Затова, бъдете щастливи и усмихнати, нека сърцата ви греят, както грее красивата коледна звезда на елхата и помнете, че в този свят няма невъзможни неща! Трябва само да ги пожелаете с искрено сърце!

Нашите пожелания...

Делян Петришки: Целта и през 2008 г. и бъдещите десетилетия е ясна – денят да започва с Profit.bg. Оттам нататък ни чакат следващите 366 тежки работни дни, защото ако има нещо, което да е най-неподатливо на промяна, това са стереотипите и навиците у хората. Но сега е време за почивка. И, честити празници!

Георги Начев: Пожелавам на всички наши читатели много здраве, професионални успехи и много любов през новата година. Нека оставим всичко лошо в тази година а за следващата си вземем само хубавото. Весела Коледа и Щастлива Нова Година.

Зорница Ризова: Имам си една много любима мисъл, която ще ви подаря и освен това искам да ви пожелая да изтеглите най-хубавия късмет от баницата и следващата година да бъде хиляди пъти по-сполучлива, по-щастлива и по-усмихната от тази! Весели празници!

"Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят."

Ваня Славчева: На всички читатели пожелавам щастлива 2008 година, много любов и успешни инвестиции.

Павлин Петков: Весели празници! Нека през новата 2008 всички се борим за нещо по-добро и дa го постигнем!

Теодор Минчев: На всички наши читатели пожелавам здрави нерви и силна воля да продължат да печелят на финансовите пазари. Задължително много здраве ще им е необходимо за това, както и известна доза късмет.

Кристиян Костов: Здраве, късмет, големи доходности на инвестиращите на БФБ-София и по-добър живот за всички българи през 2008 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg