Защо ще спечели вашият бизнес, ако имате Drivey в телефона си

1274
Защо ще спечели вашият бизнес, ако имате Drivey в телефона си

© Envato

Ако някоя част от управлението на един малък бизнес изисква шофиране, задължително е всеки собственик да има добро приложение, с което да следи за състоянието на автомобила, поведението на водача и точното му местоположение. Независимо от големината на автопарка им, за собствениците на малък и среден бизнес е важно софтуерът да има достатъчно функции, за да отговори на всички нужди на компанията.

Точно това мотивира телекомуникационния оператор Теленор България да предложи услугата Drivey  като решение, подходящо специално за малки и средни по размер компании, които имат по-малко коли и нямат нужда от професионални fleet системи, характерни за големите автопаркове.

Услугата Drivey действително дава ключови предимства, които го правят незаменим помощник на малкия бизнес.


Цялата информация – диагностика, локация и поведение на пътя – се получава благодарение на комбинацията от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение. Устройството се инсталира лесно в OBD буксата, с която разполагат повечето автомобили, произведени след 2004 г. Самото устройство може лесно и бързо да се премести в другите налични автомобили, без да е нужна професионална помощ от сервиз, което е основна отлика и безспорно удобство в сравнение с професионалните автопарк решения След като веднъж приложението е инсталирано, собственикът разполага директно на смартфона си, по всяко време и независимо къде се намира, с актуална информация за своя служебен автомобил.

GPS местоположение в реално време

Собственикът на автопарка получава джипиес локация на колите си в реално време, и то дистанционно, като на едно устройство може да наблюдава местоположението на няколко автомобила, продължителността на всяко едно пътуване, да постави ограничения на обсега за движение или пределната скорост, както и да анализира данните от предишни пътувания като: цена на изразходваното гориво, максимална скорост, време без движене и други.

Статистики за поведение на шофиране

С Drivey лесно се получава анализ на поведението на водача, например превишаване на скоростта, рисково шофиране, сблъсък, аварийни спирания. Собственикът може не само да следи, но и да предприеме превантивни мерки при нужда, като например да зададе максимална скорост, при превишаването на която приложението веднага го уведомява.

Диагностика на автомобила

Приложението дава на собственика информация за състоянието на автомобила – освен за скоростта и оборотите, каква е температурата на загряване на двигателя, напрежението на акумулатора и разходът на гориво. При желание на потребителя Drivey има функция за напомняне „Включи/Изключи фаровете“ или например кога да се смени маслото, подменят гумите и кога да се поднови годишният преглед на колите - безспорно удобство, когато са повече на брой.

Wi-Fi точка за достъп

Drivey има две разновидности. 2G Drivey включва всички функционалности за мониторинг и управление на автомобила. 4G дава допълнителна опция за споделяне на интернет  – Wi-Fi точка за достъп, която позволява на пътниците в автомобила да ползват интернет както в България, така и в ЕС и да се свързват до 10 устройства едновременно, като е възможно да се зададе и парола за достъп.

С Drivey наблюдението на служебните автомобили е по-лесно и достъпно от всякога. Така собственикът на малък и среден бизнес само с няколко клика на телефона разполага с актуална информация,  осигурява си сигурност и контрол. Drivey се инсталира лесно и възможността за преместване от кола на кола без нужда от професионална намеса, заедно с всичките му разнообразни функционалности го правят незаменимо удобство за ежедневието на всеки бизнес.  Освен това с Drivey лесно се проследява изпълнението на работните процеси чрез възможностите за справки и нотификации при възникнали събития.

В динамична обстановка, в която всичко се променя бързо, времето е ценно, всяко забавяне води до загуби. Бизнесът няма време да чака и отлага, затова може да разчита на първокласната мрежа и висококачествените услуги на Теленор, разработени специално в негова подкрепа.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg