289 застрахователи от ЕС желаят да извършват дейност у нас

866
289 застрахователи от ЕС желаят да извършват дейност у нас

Към 31 март 2010 г. застрахователите от държави членки, нотифицирали Комисията за финансов надзор, че желаят да извършват застрахователна дейност на територията на Република България са 289.

Само за месец март 6 застрахователя са нотифицирали комисията, че желаят да извършват застрахователна дейност на територията на България и 1 е декларирал отказ от извършване на застрахователна дейност на територията на страната..

Застрахователните посредници от държави членки, нотифицирали Комисията за финансов надзор, че желаят да извършват дейност по застрахователно посредничество на територията на Република България са 1 211.

За месец март 30 застрахователни посредници от държави членки са нотифицирали комисията, че желаят да извършват дейност по застрахователно посредничество на територията на България и 1 е заявил отказ за извършване на дейност.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg