5 застраховки в 1 полица пусна Лев Инс

1354
5 застраховки в 1 полица пусна Лев Инс

Пет застраховки за дома и семейството в един застрахователен продукт под името МЕГАПРОЕКТ, предложи компанията Лев Инс.

В една полица на преференциална цена са обединени застраховките на недвижимо имущество, движимо имущество, злополука, помощ при пътуване и отговорност към трети лица, обясняват от компанията.

Предвидена възможност за разсрочено плащане на премията, без утежняване. Полицата върви с един месец бонус в рамките на промоционална кампания до 31 октомври 2011 г., а при премия над 50 лева, клиентите получават отстъпки при сключване на всички останали доброволни застраховки в компанията.

Рисковите покрития на МЕГАПРОЕКТ включват:

- Дом и имущество при настъпване на пожар, природни бедствия, земетресение, вандализъм. Допълнително имуществото, електронно-компютърната техника и кухненсконто обзавеждане може да се застрахова и срещу риска „Кражба чрез взлом";

- Здравето и живота при настъпване на битова злополука в дома или внезапно заболяване при пътуване зад граница;

- „Отговорност към трети лица" за причинени имуществени и неимуществени вреди от застрахованите, включително и от домашните им любимци.

Лев Инс ще покрива още и разходите за временно настаняване в хотел или жилище под наем на застрахованите, в случай че жилището е негодно за живеене, вследствие на пожар, природни бедствия и земетресение. Осигурено е и покритие при загуба на наемни вноски, вследствие на пожар, природни бедствия и земетресение.

Застрахователната сума се предлага в осем варианта - свободно избираема, в лева или евро, в зависимост от избраната секция.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg