Алианц България: До 45% отстъпка по имуществена застраховка

860
Алианц България: До 45% отстъпка по имуществена застраховка

Промоция с отстъпки до 45% по застраховка "Жилищни сгради и домашно имущество" обяви ЗАД Алианц България. Преференциалните условия са валидни от днес - 2 май до 16 юни 2011 г.

Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество от определен набор рискове, при настъпване на които могат да се претърпят материални щети. Не необходим опис на имуществото.

Промоцията включва до 45% отстъпка от тарифата по клауза "Разширено покритие" и осигурява защита срещу пожар, включително последиците от гасенето му, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателен апарат, природни бедствия, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар; разходи за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини, и хотелски разходи.

В допълнение може да се договори покритие и за земетресение, злоумишлени действия на трети лица и други.

По желание на клиента застрахователната премия може да се плати разсрочено. В допълнение към промоцията по застраховка "Жилищни сгради и домашно имущество" клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка "Кражба чрез взлом".

При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

С брутен премиен приход в размер на 39 945 552 лв. Алианц България държи 19.72% пазарен дял по застраховка "Пожар и природни бедствия" за 2010 г., с което се нарежда веднага след ЗАД Енергия, чийто премии са малко над 48.841 млн. лв.

По тази застраховка Алианц регистрира ръст от 5.16% през 2010 г. спрямо 2009 г., когато постъпленията са били в размер на 37 985 779 лв.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...