Нова електронна услуга - проверка на Каско застраховка, предложи Армеец. Клиентите имат възможност да проверят дали всичко е наред със сключената от тях застраховка, по подобие на проверката, която могат да направят за Гражданска отговорност чрез регистъра на Гаранционния фонд. По този начин те могат да бъдат сигурни, че не са жертва на посредническа измама, а полицата, както и вноските, които правят по нея се отчитат при застрахователя и покритието е валидно.

Това е поредната онлайн функционалност, която предлага застрахователят. Освен нея, през интернет клиентите му могат да проверяват състоянието на заведена щета, да сключват застраховки Каско на МПС, Гражданска отговорност на автомобилистите и Защитен дом, да плащат вноски по полици с разсрочено плащане чрез e-pay. Армеец дава възможност и за онлайн издаване на полици за застраховки Помощ при пътуване в чужбина от страна на брокери и други оторизирани посредници.

Офисите и представителствата на ЗАД Армеец могат да бъдат намерени и в Google maps и всеки, който иска бързо да открие най-близката локация на дружеството, може да го направи за секунди чрез компютър или мобилен телефон, съобщиха още от дружеството.