Банка ДСК предлага застраховка „Сигурност"

2527
Банка ДСК предлага застраховка „Сигурност

В стратегическо партньорство с „Групама Животозастраховане" и „Групама Застраховане", считано от 15 април 2010 г. Банка ДСК ЕАД, в качеството си на застрахователен агент, предлага на своите клиенти - кредитополучатели нов застрахователен продукт - застраховка „Сигурност".

От застраховка „Сигурност" могат да се възползват кредитополучатели на възраст от 18 до 64 навършени години по нов или съществуващ потребителски, жилищен и/или ипотечен кредит, за който не са включени вече в действащи групови договори за застраховка „Живот" на кредитополучатели.

Застраховка „Сигурност" предлага комбинация на три риска в два застрахователни пакета - „Максимум" и „Живот".

Пакет „Живот" покрива рисковете „смърт" и „пълна трайна неработоспособност" в резултат на злополука или заболяване, а пакет „Максимум" осигурява допълнителна застрахователна защита, освен за изброените рискове, и за риска „Нежелана безработица".

При реализиране на някой от рисковете и при наличие на всички останали условия по застрахователния договор, месечните вноски по кредита или остатъка по кредита се поемат от застрахователите.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg