Дженерали сменя изпълнителния си директор

1094
Дженерали сменя изпълнителния си директор

Нов Главен изпълнителен директор ще имат компаниите на Дженерали в България от следващата година, съобщиха от дружеството. Дженерали Груп вече е в процес на наемане на нов изпълнителен директор.

Договорът за управление на Борис Чухран изтича в края на тази година, съгласно първоначалните условия. Самият той е решил да не удължава договора си за следващ период, поради семейни причини и ще се оттегли от всичките си позиции в компаниите на Дженерали в България на 31 декември 2011 г.

Към момента Чухран е главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на Дженерали България Холдинг ЕАД и главен изпълнителен директор и член на управителния съвет на Джи Пи Презастраховане ЕАД. Борис Чухран

„Дженерали България Холдинг с подкрепата на акционерите - Дженерали ППФ Холдинг - сега активно се подготвя за процеса на реформа. Бих искал да благодаря на г-н Борис Чухран за положителните резултати и принос в успешната трансформация на нашите български операции, през последните три години и му пожелаваме всичко най-добро в бъдещите му професионални предизвикателства ", коментира Джанлука Колочи, председател на надзорния съвет на Дженерали България Холдинг ЕАД и член на изпълнителния комитет на Дженерали ППФ Холдинг, отговорен за България.

"В рамките на последните три години групата на компаниите Дженерали в България постигнаха значителни и положителни резултати. Компаниите извършиха значителен обрат като стабилни компании, съобразени със стандартите на Дженерали Груп и със силен мениджърски екип", се казва в съобщението на дружеството.

„Надзорният съвет на Дженерали България Холдинг смята, че това голямо постижение е резултат от работата и ангажимента на мениджърските екипи, служители и представители на Дженерали в България под ръководството на Борис Чухран", добави Колочи.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...