ДЗИ с нова кампания "Животозастраховане"

3546
ДЗИ с нова кампания

"Бъдете отговорни, направете верния ход!" Това е мотото на Кампания „Животозастраховане” на ДЗИ, която стартира от 1 октомври.

На практика, всеки един от нас се стреми да бъде отговорен към своите близки, към себе си, към поетите ангажименти в професионален и личен план и същевременно – търси сигурност, спокойствие и благоденствие.

Универсалните застраховки "Живот" могат да бъдат едно добро решение в подкрепа на тези цели. Те предлагат високо ниво на гъвкавост, адаптират се спрямо различните групи клиенти - в зависимост от възраст, семейно и материално положение и т.н. и предоставят оптимално застрахователно и спестовно покритие.


През оставащите до края на годината месеци ДЗИ ще проведе онлайн информационна кампания за всички, които желаят да научат повече за животозастраховането.

Така например, в корпоративния сайт на компанията, както и в редица интернет страници, ще бъдат публикувани съвети на деня, информационни материали, ще има възможност чрез форум да бъдат задавани въпроси на нашите експерти.

Със старта на тазгодишната кампания ЗАД „ДЗИ” предлага нова, краткосрочна универсална застраховка - ДЗИ СПРИНТ.

Тя е създадена в съответствие с търсенето на пазара и представлява иновативен, краткосрочен продукт, комбиниращ висока степен на застрахователна защита и възможност за спестяване.

Застраховката е подходяща както за физически лица, така и за малки и средни фирми.

Кампанията на ДЗИ ще продължи до 31.12.2012 година, а клиентите, сключили застраховка „Живот” в този период, получават специален подарък.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg