ДЗИ стана носител на купата в първия непрофесионален футболен турнир FFT Корпоративна лига Carlsberg. На финала застрахователите победиха отбора на Първа инвестиционна банка (ПИБ) с 3 :2 и по този начин спечелиха шампионската купа, както и голямата награда на Карлсберг България - 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на стадиона на легендарния английски клуб - „Анфилд".

По пътя към върха отборът отстрани на полуфинала Стил Етем с 3:1. Преди това, ДЗИ победи БНТ на четвъртфиналите с резултат 7:6 след дузпи, Дарик - на осминафиналите и застрахователите „Армеец" и „Виктория" в квалификационната фаза.

С представянето си на турнира, създаденият в края на 2009 г. отбор на ДЗИ доказа, че освен водещ в застрахователния сектор, е и лидер в Корпоративния футбол.

32 аматьорски футболни отбора участваха в турнира Корпоративна лига Carlsberg, който се проведе между 29 април и 1 май на терена на комплекс „Спортна София" в Борисовата градина.

В надпреварата взеха участие отборите на финансови и държавни институции, застрахователни дружества, банки, медии, автомобилни вносители и международни компании. Според регламента всеки отбор има право да картотекира по 12 играча, като на терена играят 6 от тях. Мачовете са от две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях. Съдийството на Корпоративна лига Carlsberg беше поверено на лицензирани рефери от Български Футболен Съюз.