ДЗИ започва кампания, насочена към българското семейство

1879
ДЗИ започва кампания, насочена към българското семейство

От първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот" при специални, промоционални условия, се казва в официално прессъобщение на компанията.

За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство" осигурява защита на всичко ценно за едно семейство - сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.

Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности" и „Застраховка за дома", в периода на кампанията, получават специален бонус - един допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот"- „ДЗИ Актив+" и „ДЗИ Старт+", клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука" за първата една година от застрахователния договор.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 1 април до 30 юни 2011 година.

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство - мебели, домакински електроуреди и др. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др.

 „ДЗИ Старт+" е детска спестовна застраховка „Живот", при която застрахован е родител, баба или дядо, а застраховката се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес.

„ДЗИ Актив+" е смесена застраховка „Живот", предназначена за всички онези, които желаят да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие. Тя е добър вариант и за клиентите, които желаят да си осигурят допълнителни финансови средства за времето, когато няма да са трудово активни. Тази застраховка е добро и сигурно решение за увеличаване на вложените средства.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg