От първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот" при специални, промоционални условия, се казва в официално прессъобщение на компанията.

За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство" осигурява защита на всичко ценно за едно семейство - сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.

Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности" и „Застраховка за дома", в периода на кампанията, получават специален бонус - един допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот"- „ДЗИ Актив+" и „ДЗИ Старт+", клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука" за първата една година от застрахователния договор.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 1 април до 30 юни 2011 година.

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство - мебели, домакински електроуреди и др. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др.

„ДЗИ Старт+" е детска спестовна застраховка „Живот", при която застрахован е родител, баба или дядо, а застраховката се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес.

„ДЗИ Актив+" е смесена застраховка „Живот", предназначена за всички онези, които желаят да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие. Тя е добър вариант и за клиентите, които желаят да си осигурят допълнителни финансови средства за времето, когато няма да са трудово активни. Тази застраховка е добро и сигурно решение за увеличаване на вложените средства.