Евроинс стартира издаването на електронни полици по ГО

1588
Евроинс стартира издаването на електронни полици по ГО

След успешно проведените тестове за съвместимост между модернизираната информационна система на "Застрахователно дружество Евроинс" АД и Единната информационна система за оценка, управление и контрол на риска (ЕИСОУКР), от 1 юни 2011 г. "Застрахователно дружество Евроинс" АД стартира издаването на електронни полици по застраховки „ Гражданска отговорност" на автомобилистите.

Този вид застраховки могат да бъдат сключвани в 750 обекта в цялата страна специално оборудвани с необходимите технически средства и обучен персонал.

Застрахователните посредници на "Застрахователно дружество Евроинс" АД в продължение на два месеца преминаха курс на обучение за работа с новата информационна система на дружеството въведена с оглед новите стандарти наложени от въвеждането на Единната информационна система за оценка, управление и контрол на риска (ЕИСОУКР).

Чрез модернизираната си информационна система "Застрахователно дружество Евроинс" АД ще даде възможност на застрахователните посредници, с които работи да издават само електронни полици за всички останали видове застраховки, които предлага дружеството.

В отговор на въвеждането на еднократно плащане на застраховка „ Гражданска отговорност" на автомобилистите "Застрахователно дружество Евроинс"АД още в края на 2010 г създаде съвместен продукт с iCARD, а именно iCARD EUROINS MASTERCARD - ко-брандирана международна кредитна карта.

Тази карта дава възможност на клиентите на Евроинс да плащат всички видове застраховки в офисите на дружеството, а в случай на застрахователно събитие те имат възможност да получат обезщетението си директно по сметката на кредитната си карта.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg