ING Животозастраховане ще отличи най-добрите мениджъри на агенции, мениджъри на екипи и финансово-застрахователни консултанти по време на Третата национална търговска конференция на компанията на 5 и 6 февруари 2009 г. във Варна.

По време на събитието със свое обучение ще се включи и Тони Гордън, един от най-добрите животозастрахователни професионалисти и бивш президент на международната асоциация The Million Dollar Round Table (създадена през 1927 г., асоциацията е основана от 32-а изключителни консултанти, всеки от които реализирал сделки на стойност минимум 1 млн. долара, откъдето идва и името й).

Поканата за участие в такъв тип събитие е въпрос на признание и престиж за животозастрахователните консултанти. Всеки от тях е покрил предварително обявените високи критерии за участие: определен брой издадени полици и нетна претеглена премия за 2008 г.

Сред класиралите се общо 134 мениджъри и финансово-застрахователни консултанти на ING са онези, на които компанията ще връчи официално награди за най-високи резултати в категориите „Годишен премиен приход", „Активност" и „Растеж".

В рамките на събитието консултантите на ING ще могат да споделят още опит и умения със своите колеги от MDRT, които ще представят международни практики за висококачествено обслужване и управление на продажбите в сферата на животозастрахователния бизнес.