iCARD EUROINS MASTERCARD e ко-брандирана международна кредитна карта за сегашни и бъдещи клиенти на застрахователно дружество Евроинс и iCARD, информират от застрахователя.

Издател на картата е Интеркарт Файнанс. Кредитната карта е предназначена за улеснено плащане на застраховки, издадени от Евроинс, за покупки на стоки и услуги и теглене на пари в брой в страната и чужбина.

За активиране на картата, първата транзакция трябва да бъде за заплащане на застрахователна премия по желана от клиента застраховка.

Брандираната кредитна карта предоставя удобство за клиентите на застрахователната компания, като освен за плащания на всички видове застраховки в офисите на дружеството, в случай на застрахователно събитие те ще имат възможност да получат обезщетението си директно по сметката на кредитната си карта.

Притежателите на ко-брандираната кредитна карта ще се възползват както от преференциални тарифи за обслужване, така и от всички иновативни продукти и услуги, предлагани от iCARD, се казва още в официалното прессъобщение.

Акциите на Евроинс поевтиняха на борсата днес с 0.64%, до 1.54 лв. за лот, при общ изтъргуван обем от 4 762 книжа.