Изи Кредит и ПОД-Бъдеще стават корпоративни партньори

1760
Изи Кредит и ПОД-Бъдеще стават корпоративни партньори

Едно от утвърдените пенсионноосигурителни дружества в България - „ПОД-Бъдеще“ АД, и една от водещите компании в потребителското финансиране - Изи Кредит, поставиха началото на корпоративно сътрудничество.

Финансовата институция Изи Кредит стана осигурителен посредник по допълнително пенсионно осигуряване на „ПОД-Бъдеще“. Наред с основната си дейност по отпускане на небанкови потребителски заеми, служителите на Изи Кредит вече могат да реализират и услуги по допълнително осигуряване, предоставяни от пенсионната компания чрез трите й фонда - универсален („УПФ-Бъдеще“), професионален („ППФ-Бъдеще“) и доброволен („ДПФ-Бъдеще“).

Служителите на Изи Кредит вече преминават специално обучение, което ги запознава подробно с изискванията на нормативната уредба и практиката на осигурителните посредници в страната, включително възможностите за генериране на допълнителен индивидуален доход от извършването на тази дейност. Проектът се очаква да обхване всички над 150 собствени офиса и 3500 кредитни консултанти на компанията за потребителско финансиране в страната.  

Валентин Гетов, дивизионен директор „Продажби и Маркетинг“ на Изи Кредит коментира: „За нас сътрудничеството с „ПОД Бъдеще“ е от стратегическо значение, тъй като ще си партнираме с утвърдено дружество на пазара в страната, което има успешни традиции в своя бранш повече от 10 години.“

Андрей Шотов, изпълнителен директор на „ПОД Бъдеще“ от своя страна заяви: „Със своите над 3500 кредитни консултанти, които работят активно в цялата страна и поддържат близък контакт с клиентите, Изи Кредит е съществен партньор за нас, чрез който бихме могли да привлечем много нови осигурени лица във всеки един от трите ни фонда.

Вярваме, че с това партньорство ще спечелим доверието на още повече хора и ще ги насърчим да спестяват целево за пенсия, за да са финансово по-добре обезпечени и независими след години.“

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

one
# 0
12:07 | 10 July 2016
Кредитна фирма със спестовна пенсионна ми е чудно как би могло да си партнира с клиентите си двустранно...ще гледаме,звучи нереалистично!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg