Карол Стандарт разширява търговската си мрежа

1357
Карол Стандарт разширява търговската си мрежа

Застрахователният брокер Карол Стандарт, който е част от финансовата група Карол, продължава мащабното разширяване на националната си търговска мрежа, се казва в официално прессъобщение.

През този месец компанията ще открие общо пет нови партньорски офиса - в градовете Гоце Делчев, Плевен (два обекта), Русе и Хасково. До края на август нови офиси на дружеството ще се появят също в градовете Търговище, Силистра, Сандански, и 2 нови офиса в Пловдив. Така, след двете вълни на разширяване, броят на магазините на Карол Стандарт ще достигне 42, покривайки всички големи градове на страната и някои по-малки населени места.

„За един застрахователен брокер е особено важно да бъде близо до своите клиенти, да комуникира директно с тях и да оправдава ежедневно доверието, което е получил. Това е и основната причина да инвестираме в откриването на нови офиси, позволявайки на повече хора да комуникират по-тясно с компанията и да се обръщат по всякакви въпроси директно към нашия екип" , заяви Диляна Атанасова, управител на Карол Стандарт.

„Освен това сме убедени, че тази политика ще ни позволи да подписваме договори, които отговарят по-добре на специфичните нужди на всеки клиент, а доволните клиенти са най-добрата гаранция за дългосрочен успех", добави още тя. „Близостта до клиентите и прозрачността са характерни за отговорните компании. Разширяването на търговската ни мрежа съответства на дългосрочната ни политика и нашия стремеж да се наложим като отговорния български брокер.

Според мениджъра, през последните години се наблюдава повишаване на застрахователната култура у нас, което е причината този пазар да се развива, въпреки кризата. Затова инвестициите на Карол Стандарт в нови офиси са дългосрочен ход, който има за цел по-добро позициониране в сектора и бъдещи печалби. Освен това откриването на нови офиси е показателно за правилното използване на финансовите инструменти от страна на компанията, която е част от финансовата група Карол.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg