MetLife премести централата си на нов адрес

1991
MetLife премести централата си на нов адрес

Животозастрахователят MetLife в България премести централата си на нов адрес, съобщиха от компанията. Централният офис на MetLife в България вече е на бул. България 51, сграда Б в София (на снимката). На същия адрес се мести и ОББ MetLife, съвместното дружество на MetLife с ОББ.

MetLife в България ще продължи усилията си да направим концепцията на Животозастраховането по-позната за българите, защото високите стандарти на обслужване и доверието на хората са най-големия ни капитал, съобщават от дружеството.

"Сред непосредствените ни цели има няколко стратегически области с много голям приоритет. Една от тях е развитието на ОББ MetLife - компанията сега навлиза в по-зряла фаза, така че трябва да сме още по-внимателни и да подходим професионално. Трябва да развием агентската мрежа, както и различните дистрибуционни канали. А през следващите години ще капитализираме резултатите от партньорствата, които сме започнали, от позициите които сме заели с двете компании.

Така че след година очаквам да имаме повече агенти, ОББ MetLife да е значително по-голяма, отколкото е сега. Нашата цел е, както винаги, непрекъснат и постоянен растеж на нашите канали за дистрибуция и увеличен пазарен дял за двете компании", споделя визията си за бъдещото развитие Георгиос Цаконас, генерален мениджър на MetLife в България.

„Качеството, което внасяме, когато избираме нашите представители и подхода, който сме установили към клиентите, който се определя изцяло от техните индивидуални нужди, гарантират доброто представяне в дългосрочна перспектива. Ние предлагаме експертен съвет за това как хората да защитят себе си и семействата си, всекидневно и за много години напред в бъдеще", отбеляза още Цаконас.

MetLife предлага широка гама застрахователни продукти за индивидуални и корпоративни клиенти. Компанията обслужва клиентите си чрез представителства в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Добрич.

ОББ MetLife обслужва клиентите на банка ОББ. Компанията е създадена през 2006 г. като едно от първите дружества, фокусирани главно в областта на банковото застраховане. Основни акционери в компанията са банка ОББ и животозастрахователна компания АЛИКО, вече част от МетЛайф (MetLife Inc.).

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Richard
# 0
22:02 | 25 February 2012
Whoa, whoa, get out the way with that good infomartion.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg