Metlife в България: Хората са най-големият ни капитал

1543
Metlife в България: Хората са най-големият ни капитал

През 2011 година животозастрахователната компания MetLife в България и компанията ОББ MetLife генерираха общ приход от близо 40 млн. лв. и запазиха позициите си сред лидерите на животозастрахователния пазар у нас.

За да обяви резултатите за 2011г., плановете си за развитие и растеж за 2012-а и да награди най-добрите застрахователни консултанти и мениджъри, MetLife организира гала вечеря на 9 март в хотел „Шератон” в София.

Най-тържествената част на вечерта бе връчването на Международните награди ЛИМРА 2011 за качество на продажбите и продуктивност, наградите „Звездна лига” и „Top producers 2011” за постигнати най-високи професионални резултати през изминалата година.

Престижните награди бяха връчени от Генералния мениджър на MetLife в България г-н Цаконас и от г-н Хаджидимитриу, Регионален президент на компанията за Източна и Южна Европа.

MetLife полага значителни усилия да подобри осведомеността по отношение на животозастраховането, да направи така, че да насърчи и даде възможности на хората да изградят своята финансова сигурност.

Всичко това може да бъде постигнато с добре подготвени и отдадени на работата си професионални финансови консултанти. Компанията, която е световен лидер благодарение на финансовата си стабилност и качество на обслужването, очерта своите приоритети по отношение на развитието на консултантите.

„Ключов приоритет за MetLife в България е да въведе модел, който да осигури високо качество на обслужване и развитие на висококвалифицирани професионални консултанти. Значимостта на животозастрахователния консултант би могла най-добре да се разбере, когато си представим момента, в който с неговите усилия се спасява финансово едно семейство, след като го е сполетяло тежко събитие. Всичко това прави професията уникална!

И поради тази причина моето лично убеждение е, че развитието на застрахователните консултанти е сред най-важните задачи пред нашата компания и пред целия животозастрахователен пазар“, подчерта в речта си Генералният мениджър на MetLife в България Джордж Цаконас.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg