Отмина декември - месецът на коледните изненади, когато всички давахме и получавахме не просто подаръци, а усмивки и споделени мигове на щастие. По традиция, повечето от нас отпразнуваха Коледа у дома – там, където семейството се събира и където намираме спокойствие и уют.

Но след всички подаръци за близките хора помислихте ли кой би бил най-добрият новогодишен подарък за вашия дом?
За съжаление, много са заплахите, които биха могли да нанесат вреди на нашата уютна крепост и да ни донесат не само емоционални, но и финансови проблеми. Пожар, наводнение, кражба са само част от бедите, които никой от нас не си пожелава за Новата година.

Може би януари не е месецът, в който е подходящо да подхващаме темата за сигурността. Още ни е коледно и щастливо, а всичко лошо звучи далечно и невъзможно. Това обаче не ни пречи да сме подготвени и ако през 2015 г. сме забравили да се погрижим за сигурността на нашия дом, да го направим още в началото на 2016 г.

Как да направим предварително проучване?

С калкулатора, поместен на сайта на застрахователна компания Лев Инс, бързо и лесно можете да изчислите цената на застраховка „Имущество“ на дома, офиса или предприятието, без да са ви нужни математически познания.

Въвеждането на данните в програмата и изчисленията отнемат не повече от 3 минути и са достъпни за всички на адрес http://www.lev-ins.com/Domins/

Как да си гарантираме безоблачна година?
С промоционалната кампания на Лев Инс, която важи за всички видове имуществени застраховки на физически и юридически лица, "Мегапротект", "Защита срещу наводнение и други природни бедствия" и "Домашно имущество".

Ако сключите своята застраховка до края на месец февруари, ще получите и подарък - два месеца допълнителна сигурност за вашия дом, семейство и фирма. Така безоблачната година за вас ще продължи не 12, а цели 14 месеца.

Подробности за различните имуществени продукти вижте на адрес http://www.lev-ins.com/bg/Products/Home/.

Застраховки „Имущество“, с удължен срок на действие, може да сключите в офисите на Лев Инс или при посредниците на компанията. За допълнителна информация и съдействие: тел.: 0800 15 333, безплатен за цялата страна.

За Новата година да си пожелаем
За финал ви напомняме, че докато къщата е направена от тухли, то домът се гради от хората, които живеят в него. Пожелаваме ви сигурна и уютна Нова година у дома заедно с хората, които обичате, защото именно те са най-ценният подарък!