Пътнически превози се застрахова в Дженерали Застраховане, ДЗИ и Уника

1286
Пътнически превози се застрахова в Дженерали Застраховане, ДЗИ и Уника

Пътнически превози ЕАД подписа договори по обшо пет позиции за застраховане за 2008 г. с три застрахователни компании, съобщават от АОП.

Компанията сключи договори за Задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, задължителна застраховка "Злополука" на пътниците в средствата за обществен транспорт, застраховка "Автокаско", застраховка "Имущество", групова рискова застраховка "Живот", задължителна застраховка „Трудова злополука” и застраховка „Обща гражданска отговорност”.

С по два договора са Дженерали застраховане АД (“Гражданска отговорност” на автомобилистите и групова рискова застраховка "Живот") и ЗПАД „ДЗИ – Общо застраховане (Застраховка “Злополука” на пътниците в средствата за обществен транспорт и застраховка "Имущество").

Договорът с ЗК Уника е за застраховка "Автокаско". Общата стойност на петте контракта възлиза на 39153.2 лв. без ДДС, или 46 983.84 лв. с ДДС.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg