ING Животозастраховане отбелязва изключително добри резултати през 2007 г. Премийният приход на компанията в края на декември 2007 г. е нараснал 12 пъти, в сравнение със същия период на 2006 година.

Компанията вече разполага с 16 функциониращи агенции в страната, като през изминалата 2007 г. са открити нови офиси в градовете Силистра, Плевен, Бургас, Пазарджик, Хасково и две нови агенции в София. Понастоящем броят на финансово-застрахователните консултанти на ING Животозастраховане надхвърля 370.

„Растежът ще е наша цел и през 2008 г. Желанието ни е да продължим още по-интензивно да развиваме агентската мрежа, която ще доведе до по-високи приходи и по-голям пазарен дял. Планираме да въведем нови продукти на пазара, да разработим нови комуникационни и маркетингови кампании, и да проведем повече специализирани обучения, които ще направят работата ни ефективна.”, каза Христос Кациос, Мениджър бизнес развитие на ING Животозастраховане.

По време на Втората национална търговска конференция на ING Животозастраховане, от 7 до 9 февруари 2008 г., компанията ще раздаде годишните си награди на най-добрите мениджъри на агенции, мениджъри на екипи и финансово-застрахователни консултанти.

Мениджмънтът на ING Животозастраховане ще отличи мениджъри и агенти, постигнали най-високите резултати в категориите „Годишен премиен приход”, „Активност” и „Растеж”.
„Втората национална търговска конференция е от изключително значение за нас, защото тя дава възможност за обмен на опит и знание между най-добрите колеги от цялата страна, които, убеден съм, са консултантите и мениджърите с най-високите професионални стандарти и квалификация в България”, допълни Николай Стойков, Управител на ING Животозастраховане.