Премийният приход на ING Животозастраховане нараства 12 пъти през 2007 г.

1073
Премийният приход на ING Животозастраховане нараства 12 пъти през 2007 г.

ING Животозастраховане отбелязва изключително добри резултати през 2007 г. Премийният приход на компанията в края на декември 2007 г. е нараснал 12 пъти, в сравнение със същия период на 2006 година.

Компанията вече разполага с 16 функциониращи агенции в страната, като през изминалата 2007 г. са открити нови офиси в градовете Силистра, Плевен, Бургас, Пазарджик, Хасково и две нови агенции в София. Понастоящем броят на финансово-застрахователните консултанти на ING Животозастраховане надхвърля 370.

„Растежът ще е наша цел и през 2008 г. Желанието ни е да продължим още по-интензивно да развиваме агентската мрежа, която ще доведе до по-високи приходи и по-голям пазарен дял. Планираме да въведем нови продукти на пазара, да разработим нови комуникационни и маркетингови кампании, и да проведем повече специализирани обучения, които ще направят работата ни ефективна.”, каза Христос Кациос, Мениджър бизнес развитие на ING Животозастраховане.

По време на Втората национална търговска конференция на ING Животозастраховане, от 7 до 9 февруари 2008 г., компанията ще раздаде годишните си награди на най-добрите мениджъри на агенции, мениджъри на екипи и финансово-застрахователни консултанти.

Мениджмънтът на ING Животозастраховане ще отличи мениджъри и агенти, постигнали най-високите резултати в категориите „Годишен премиен приход”, „Активност” и „Растеж”.
„Втората национална търговска конференция е от изключително значение за нас, защото тя дава възможност за обмен на опит и знание между най-добрите колеги от цялата страна, които, убеден съм, са консултантите и мениджърите с най-високите професионални стандарти и квалификация в България”, допълни Николай Стойков, Управител на ING Животозастраховане.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg