Райфайзен Застрахователен Брокер с втори управител

1334
Райфайзен Застрахователен Брокер с втори управител

Петя Терзиева е новият управител на Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД. Тя поема управлението на компанията съвместно с досегашния управител – Гергина Шуманова.

Терзиева работи в групата Райфайзен от 2003 г., когато започва работа като специалист “Застраховане” в Райфайзенбанк (България) ЕАД, а от 2006 г. до назначаването й на длъжността Управител заема длъжността Началник отдел "Отчетност и счетоводство" в "Райфайзен Застрахователен Брокер".

Петя Терзиева има магистърска степен по “Социално и застрахователно дело” от Стопанска академия “Д.А.Ценов”, гр. Свищов, и по “Счетоводство и контрол” от Великотърновския университет “св.Кирил и Методий”.

Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД е 100% собственост на Райфайзенбанк (България) ЕАД и предлага на клиентите си застрахователни продукти на 16 компании.

Според данните на Комисията за финансов надзор дружеството заема второ място сред застрахователните брокери у нас с пазарен дял от 7.26%, като през 2007 г. реализира премиен приход от над 29 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...