Райфайзенбанк и УНИКА пускат кобрандирана международна кредитна карта UNIQA MasterCard за настоящи и бъдещи клиенти на двете компании.

Новата карта дава възможност за плащания на застраховки "Имущество" и "Автокаско" на равни вноски към УНИКА, както и за покупки на стоки и услуги, и теглене на пари в брой в страната и чужбина.

Чрез картата могат да се извършват плащания на застраховки на равни месечни вноски при 0% лихва и без допълнителни такси.

Картодържателите могат да променят броя на вноските, в зависимост от своето желание и възможности. Когато картата се ползва само за плащания на застраховки на равни вноски, Банката не начислява месечна такса за обслужване на картата.

Освен за плащания на застраховки на равни вноски към УНИКА, кобрандираната карта може да се ползва и по обичайния начин - за покупки в страната, чужбина, интернет, за тегления на пари в брой, за резервации, плащания на битови сметки.

Картодържателите на UNIQA МasterCard ползват по-ниска лихва, когато плащат застраховките в пълен размер към УНИКА, както и гратисен период до 45 дни.

Картата позволява на клиентите да внасят собствени средства над кредитния лимит, които да ползват, когато и както пожелаят без да плащат лихви върху тях.

Притежателите на UNIQA MasterCard имат възможност да ползват застраховка Злополука и застраховка Живот по картата. Застраховките се предлагат по избор на клиента срещу заплащане на допълнителна премия.