РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА

Как се отразява икономическата криза на застрахователите в България и как се печели доверието на клиентите в условия на криза. Това са само част от въпросите, които участниците в панел „Застраховане" на икономическият форум „Шумът на парите 2010" ще обсъдят.

Сред участниците изпъкват имената на Светла Несторова, Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп и Орлин Пенев, Председател на Асоциацията на българските застрахователи, Стефан Софиянски, главен изпълнителен директор на Лев Инс, Румен Георгиев, председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на Армеец, Стоян Проданов, изпълнителен директор и член на СД в Бул Инс и Румен Стайков - Изпълнителен директор и съсобственик на Брокер Инс.

Модератор на панела ще е Калин Димитров от застрахователния портал insurance.bg.

Участниците ще дискутират и очакванията за сектора - отлив на клиенти, вдигане на цените или застрахователи на ръба на фалита.

Сред поставените въпроси ще са и този за предпочитаните застрахователни продукти по време на кризата.

Събитието ще се проведе на 19 май в хотел Шератон и се осъществява със съдействието на Карол Капитал Мениджмънт, Булброкърс, Енемона, MKB Unionbank и ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп.

Таксата за участие, включваща обяд, коктейл и кафе паузи е 130 лева без ДДС, или 156 лева с данък.

Медийни партньори на събитието са БТА, darikfinance.bg, econ.bg, infostock.bg, insurance.bg, money.bg, сп. Мениджър, в. Стандарт, Търговски вестник, радио FM+, EBF Business TV, както и forexnews.bg и banknews.bg.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА