Вижте кои са United Capital

2967
Вижте кои са United Capital

United Capital PLC е холдингово дружество, занимаващо се с финансови услуги, ситуирано във Великобритания и е с широк спектър от международни интереси. Активите на дружеството включват участие в застрахователни компании, фондове за недвижими имоти, банки и индустриални активи в няколко държави, информират от София прес чрез свое платено съобщение.

United Capital PLC управлява активи за повече от 2 милиарда евро. Компанията като бизнес модел е с висока степен на диверсификация и е регистрирана съгласно законодателството на Великобритания за управление на активи. Към настоящия момент е в процедура за публично предлагане на акции без обвързване с офшорни капитали.

Международният състав на United Capital PLC включва борд на директорите в широк спектър от физически лица от САЩ и Австрия, като е показателен утвърденият председател на Борда на директорите в лицето на госпожа Дебора Стърман, която е инициатор на първият колективен иск срещу банки в Швейцария на стойност 1.25 млрд. долара.

Водила е колективни дела срещу Deutsche Telekom за укриване и манипулиране на информация при сделката за придобиване на американската Voicestream.

Един от основните инвеститори в компанията е Сергей Мастюгин – член на надзорния съвет на ИнвестБанк Русия. В своята оперативна дейност компанията е получила и одобрение от регулаторен орган в страна от ЕС като основен акционер в застрахователна компания. Дружеството е официално съинвеститор с националната агенция за инвестиции в гр.Виена, Австрия в проектна стойност 300 милиона евро, официално представен и пред австрийските медии.

United Capital PLC разбира, че една глобална стратегия е от основно значение за всяко успешно иституционално развитие и осигурява сигурна основа за предоставянето на бъдещи инвестиции и финансови услуги. United Capital PLC е в процедура на придобиване на две банкови институции на територията на Европейския съюз и САЩ.

Съгласно подписания договор за конфиденциалност основната информация по изпълнение на сделката с ПОК „Доверие” ще бъде предоставен на регулаторните органи в Република България.

United Capital PLC се дистанцира официално от всички лица, които се упоменават в българските медии и не представляват акционерите на дружеството.

Капиталът по сделката се осигурява изцяло чрез нейните акционери, съгласно изискванията на регулаторните органи във Великобритания и България.

Съгласно клаузите за конфиденциалност в договора и считано от днес 17 юли 2013 година Ви уведомяваме за нотариалното вписване съгласно законодателството на Р Австрия и официалното предоставяне от страна на Vienna Insurance Group на документална информация за бъдещото реализиране на дялово инвестиране в ПОК „Доверие”.

Основната информация по изпълнение на договорните отношения и съгласно процедурите в българското законодателство ще бъде предоставена на компетентните институции в Р България.

United Capital PLC очаква допълнително обединяване на финансовото си присъствие в България, за да осигури на българските граждани висок стандарт и гарантирано професионално управление на средствата по индивидуалните партиди.

След приключване на процедурите от регулаторните органи ще бъде представен официално на българските медии и общественост новият оперативен план за присъствието на дружеството в България.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

BaHKaTa
# 0
23:08 | 29 August 2013
Те тва горното и те тва долното нещо не съвпадат.... Business Overview United Capital Plc is an Active, non trading business incorporated in England & Wales on 21st May 2007. Their business activity is recorded as Other Business Support Service Activities N.e.c.. United Capital Plc is run by 4 current members. and 1 company secretary. 3 shareholders own the total shares within the company. It is not part of a group. The latest Annual Accounts submitted to Companies House for the year up to 31/05/2012 reported 'cash at bank' of £0, 'liabilities' worth £0, 'net worth' of £0 and 'assets' worth £0. United Capital Plc's risk score was amended on 15/07/2008.
Д.Йорданова
# 1
19:07 | 17 July 2013
Много прилича на Янко Хараламбев!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg