Вписаха Рес Проджектс и Александър Брокер в регистъра на застрахователните брокери

1782
Вписаха Рес Проджектс и Александър Брокер в регистъра на застрахователните брокери

Рес Проджектс ООД и Александър Брокер ЕООД бяха вписани в регистъра на застрахователните брокери, съобщават от Комисията за финансов надзор.

С последните две дружества от началото на месеца общият брой на новите застрахователни брокери нарасна до осем.

Преди седмица КФН вписа Интер Брокърс ООД, а преди това Хонор ЕООД, Ви Ди Ай Брокер, Брокер Инс Груп, Аркадия Силвер и Интел К.

Припомняме че, премийният приход, реализиран чрез застрахователните брокери през първото шестмесечие на 2007 г., е в размер на 202.328 млн. лв., или 29% от брутния премиен приход от застраховане.

От тях 168.04 млн. лв. са реализирани в общото застраховане (28.2% от брутния премиен приход в общото застраховане) и 34.288 млн. лв. в животозастраховането (33.71% от брутния премиен приход в животозастраховането).

Приходите от комисиони на застрахователните брокери възлизат на 41.806 млн. лв. От тях 37.343 млн. лв. са приходи от комисиони в общото застраховане и 4.462 млн. лв. в животозастраховането.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg