По повод 12-годишното си присъствие на българския пазар, Office 1 Superstore разширява обхвата на портфолиото си, като добавя услуга от сферата на застраховането.

От 1 септември Застрахователен брокер "Панда" официално започва дейността си на българския пазар. Услугите на брокера ще могат да се ползват в магазините под покрива на Office 1 Superstore, като част от бизнеса на веригата.

До момента са подписани договори с всички големи застрахователи, като техният брой се увеличава непрекъснато, а целта на компанията е да предлага всичките им услуги и продукти. Освен стандартните се предлагат и специално разработени застрахователни услуги и продукти, с допълнителни отстъпки и бонуси, за клиентите на Office 1 Superstore. Брокерът увеличава своите партньорства и със здравноосигурителните дружества, съвместно с които също се развиват различни преференциални продукти.

Един такъв продукт е застраховаката "Злополука с покритие за безработица", разработена заедно с Армеец и ЦКБ Живот. Застраховката има и социален характер - помага за плащане на сметки, наеми и други ежедневни и месечни разходи. Предвидено е всички застрахователни услуги да се предлагат на Cash Point в мрежата от над 180 магазина на Office 1 Superstore.

До една година се планира да се наемат близо 200 служители, които да преминат през специално обучение, за да могат професионално да обслужват корпоративни и индивидуални клиенти, да предлагат сключване на всички видове застраховки, както и продукти на здравноосигурителните компании. Специалистите консултират покритията, правят сравнения между отделни оферти и предлагат най-изгодните условия, в зависимост от търсения от клиента продукт.

Услугите на брокера са абсолютно безплатни. Като част от програмата за лоялност на Office 1 Superstore, се предоставят и големи отстъпки по всички предлагани полици на застрахователните компании.

"В днешно време не е достатъчно просто да се сключи някаква полица, а да се предостави достатъчно информация на клиента, така че той да може да вземе правилното решение", коментира Екатерина Николова, управител на Застрахователен брокер "Панда". "В практиката си съм срещала много погрешно сключени полици, плод на лошо познаване и представяне на материята, което от своя страна впоследствие води до разочарование, пълно недоверие и дори отричане от страна на клиентите на застраховането като дейност. Чрез дейността на Застрахователен брокер "Панда" искаме да допринесем за издигането авторитета на българското застраховане, качеството на обслужване и високия професионализъм в сферата."

Застрахователен брокер "Панда" е вписан в регистъра на застрахователните брокери със съответното одобрение от Комисията по финансов надзор.