Застраховка за дома от Армеец на великденска цена

2002
Застраховка за дома от Армеец на великденска цена

От 1 април 2011 г. ЗАД Армеец предлага застраховка „Защитена фамилия" на специална великденска цена. На клиентите си дружеството предлага да сключат застраховка на своя дом с 20% отстъпка. Промоционалното предложение важи до края на май 2011 г.

Минималната премия по полица „Защитена фамилия" през периода на промоцията е 10 лв.

Кога и колко плаща застрахователят?

Например, ако жилището е наводнено от спукана водопроводна тръба, ангажиментът на застрахователя е да покрие щети до 5 000 лв. Ако при наводнение или пожар са унищожени мебели или друго обзавеждане, застрахователят изплаща щети до 1 000 лв.

Описаните рискове са само част от събитията, при които Армеец компенсира застрахованите. Обезщетения по застраховката се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена и при значително по-високи лимити.

Процедурата при сключване на застраховката е максимално улеснена за клиента - не се изискват документи за собственост на жилището (тези документи се представят в случай на събитие), не е необходимо да се извършва оглед на дома, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом" до 4 000 лв., не се налага те да се описват.

За удобство на своите клиенти ЗАД Армеец осигурява 24-часов денонощен асистанс център за случаите на кражба чрез взлом по всички видове имуществени полици. Телефоните за спешни обаждания са 02/8190900 или 0887922444.

Застраховката може да бъде сключена в някой от 100-те офиса на компанията, както и при застрахователните агенти и брокери, работещи с Армеец.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg