Здравноосигурителна каса Прайм Хелт АД получи лицензия

881
Здравноосигурителна каса Прайм Хелт АД получи лицензия

На свое заседание от днес Комисията за финансов надзор издаде лицензия за извършване на дейност по доброволно здравно осигуряване на „Здравноосигурителна каса Прайм Хелт” АД.

Седалището на компанията е в София, бул. „Фредерик Жулио Кюри” №16, ет.1.

Дружеството ще предлага следните здравноосигурителни пакети - подобряване на здравето и предпазване от заболяване; извънболнична медицинска помощ; болнична медицинска помощ; услуги, свързани с битови и други допълнителни условия; възстановяване на разходи.

Основни акционери са „Прайм Хелт” АД, притежаващо 90% от капитала, Спас Спасков и Пламен Китанов с по 5%. Собственик на „Прайм Хелт” АД с 99.9% от капитала е Дора Праматарова.

„Здравноосигурителна каса Прайм Хелт” АД е с едностепенна система на управление, като в състава на Съвета на директорите влизат Спас Спасков – председател на СД и изпълнителен директор, Дора Праматарова – член на СД и Галина Ангелска – член на СД.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg