ЗПАД ДЗИ застрахова служители от съдебната система

741
ЗПАД ДЗИ застрахова служители от съдебната система

Застрахователна и презастрахователна компания ДЗИ спечели обществена поръчка, възложена от Висшия съдебен съвет. Става дума за групово застраховане на 14179 действащи и предстоящи за назначаване съдии, прокурори и следователи, младши съдии, младши прокурори, младши следователи и съдебни служители в съдебната система със застраховка "Злополука“.

Застрахователят, срещу платена премия, осигурява застрахователно покритие на обслужваните лица и изплаща обезщетения, в случаите на злополука, настъпила на територията на България, съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Договорът е на стойност от 351 640 лв. без ДДС (421 968 лв. с ДДС) и е сключен на 13 март. С най-голяма тежест за избор на изпълнител на поръчката (37 точки) има размерът на обезщетението при злополука, последван от критерия за размер на обезщетението при покриване на допълнителни рискове (30 точки).

Нека да припомним, че преди седмица от АОП обявиха, че ЗПАД ДЗИ – Общо Застраховане ще застрахова 329 автомобила, собственост на държавен фонд "Земеделие". Стойността на договора бе 211.623 хил. лв. без ДДС, или 253.948 хил. лв. с ДДС. Споразумението е сключено на 6 март.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg