Онлайн застраховка от Булстрад: Бързо и лесно в няколко стъпки

3107
Онлайн застраховка от Булстрад: Бързо и лесно в няколко стъпки

© Булстрад

Дигитализацията в сферата на застраховането несъмнено бе ускорена от условията на пандемия и за компаниите в целия сектор бе важно да оправдаят новите очаквания на клиентите.

Най-съществените приоритети за всеки от нас днес са бързината на услугата, възможността да я получим по всяко време и отвсякъде. Различните опции за плащане са допълнително удобство,  а документите пристигат веднага на електронната Ви поща. Друго предимство при онлайн покупката на полица е личното отношение с внимание към детайла, като например - да се изпраща напомняне за вноска или при изтичане на застраховката, както и достъп до онлайн профил с информация за всички активни полици на едно място.

В продължение на фокуса върху дигитализацията на цялата група, Булстрад е сред пионерите в онлайн застраховането на българския пазар.


ОНЛАЙН ОТ КРАЙ ДО КРАЙ

Дизайнът на Bulstrad.bg е създаден така, че да е интуитивен и веднага да намерите това, което ви е необходимо, независимо дали използвате телефон, таблет или настолен компютър.

Онлайн застраховките, които можете да намерите днес на платформата са „Гражданска отговорност“ на автомобилистите, Имуществена застраховка и Туристическа – за туристи в България или чужбина. Общото между тях, освен че могат да бъдат направени напълно онлайн, са оптимизираните стъпки на сключване, предвидени да отнемат минимално време за попълване на важната информация. Клиентът може да избере между опции за разсрочено или еднократно плащане с банкова карта, дигитален портфейл или ePay. Всички необходими документи се получават на електронната Ви поща веднага след приключване на процеса.

НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ

Основният критерий на съвременния потребител на застрахователни услуги е бързината на осъществяването им, затова и би оценил високо, че не губи време за посещение на застрахователен офис, да чака в задръствания или да търси място за паркиране. Застраховките на Bulstrad.bg са достъпни 24/7 и могат да се сключат онлайн, независимо от работното време или ден от седмицата.

КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ НА BULSTRAD.BG

Кога е следващото плащане по Каско застраховката ми? Колко вноски по застраховката остават до края на договора? Кога изтича застраховката на апартамента ми? Мога ли да платя директно от телефона или лаптопа си? Отговорът на всички тези въпроси е клиентският профил на Bulstrad.bg.

С мисъл към удобството и със средствата на дигитализацията, клиентският профил на Bulstrad.bg предлага напомняне на важните дати за падеж и изтичане на застраховката, с един бутон се преминава към онлайн плащане и не на последно място – при желание от страна на клиента получава привилегията първи да научи за предстоящи преференциални условия и кампании по продуктите на Булстрад.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg