ОЗК – Застраховане АД стартира три нови кампании

2603
ОЗК – Застраховане АД стартира три нови кампании

ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД стартира три нови кампании, които са с продължителност до 30 април 2018 г.

В рамките на този период компанията предлага промоционални условия по „Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в Р. България", „Финансова стабилност на превозвача" и за застраховки „Достъпната сигурност за дома” и „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск.

Кампанията „Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в Р. България“ е предназначена за чужденците, които пребивават краткосрочно или продължително в Р. България, или преминават транзитно през страната. За периода на кампанията се предлагат промоционални тарифни условия.


Кампанията по застраховка „Финансова стабилност на превозвача" на ЗАД „ОЗК - Застраховане" АД е предназначена за международния автомобилен превоз на пътници и товари, съгласно Наредба 11 и за вътрешния автомобилен превоз на пътници и товари, съгласно Наредба 33.

Кампанията „Моят дом" за застраховки „Достъпната сигурност за дома” и „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск - допълнителна отстъпка в размер на 20% от тарифата и без самоучастие за застраховка „Достъпната сигурност за дома”.

За застраховка „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД предлага на клиентите си отстъпка в размер на 20% от премията и без самоучастие.

За повече информация за преференциални условия по кампаниите и за издаване на полици може да се обърнете към офисите на ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД, както и към агентите и брокерите.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg