ОЗК-Застраховане пуска онлайн застраховки и подновяване на нови застраховки

1362
ОЗК-Застраховане пуска онлайн застраховки и подновяване на нови застраховки

© ОЗК Застраховане

От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност за поръчка онлайн на още няколко продукта, а именно:

  • издаване на полица по застраховка „Достъпна сигурност за дома“;

  • подновяване на изтичащи или вече изтекли полици по застраховките:


  • „Каско“ на СПС,

  • „Достъпна сигурност за дома“,

  • „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск.

Припомняме, че от началото на август 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД даде възможност на своите клиенти:

  • да поръчат онлайн полица задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ и да я получат безплатно на посочен от тях адрес;

  • да платят онлайн дължима вноска по всички видове полици, издавани от Дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн. Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.

По всички видове застраховки, предлагани онлайн, клиентите на компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.

ОЗК-Застраховане вече и с онлайн продажба на Гражданска отговорност15% отстъпка при еднократно плащане на полица, поръчана онлайн

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

На www.online.ozk.bg вече всеки клиент може бързо, лесно, удобно и изгодно да заяви издаване/подновяване на полица по основните автомобилни и имуществени застраховки или плащане на вноска по всички видове застраховки, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.

Вече 24 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД се стреми да предоставя най-добрите продукти и услуги. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да осигури удобство, бързина и комфорт за клиентите, които са избрали да й се доверят.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg