ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ с нови разширени функционалности в онлайн портала си

2030
ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ с нови разширени функционалности в онлайн портала си

От 13 юли 2021 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност за плащане, освен с дебитни и кредитни карти, и през ePay или EasyPay (чрез предоставен код за плащане в офис на EasyPay или чрез банкомат с активна услуга B-Pay) на всички поръчки, направени през www.online.ozk.bg, както и подновяване на застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите при  съвсем опростена процедура.

Припомняме, че през онлайн платформата ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД всички клиенти могат през компютър или телефон, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни:

1. Да заявят подновяване на изтичаща или вече изтекла полица по следните видове застраховки:

  • „Гражданска отговорност“ на автомобилистите
  • „Достъпна сигурност за дома“
  • „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск
  • „Каско“ на СПС

Процедурата е съвсем опростена – необходимо е само да се напише номерът на полицата и да се посочат данни за контакт,  а за застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите и адреса, на който да им бъде изпратена безплатно полицата, стикер и сертификат „Зелена карта“.

Клиентите могат да посочат, както своя адрес, така и адрес на куриер, от който би им било най-удобно да получат полицата.

2. Да платят дължима вноска по всички видове полици, издавани от Дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн.

Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.

3. Тези, които до сега не са имали полица в Дружеството - да поръчат издаване на нова полица, без да посещават офис за:

  • застраховка „Гражданска отговорност“ (и да я получат безплатно на посочен от тях адрес);
  • застраховка „Достъпна сигурност за дома“.

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

По всички видове застраховки, предлагани на www.online.ozk.bg, клиентите на Компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg