ОЗК-Застраховане вече и с онлайн продажба на Гражданска отговорност

2359
ОЗК-Застраховане вече и с онлайн продажба на Гражданска отговорност

© ОЗК-Застраховане

На 3 август 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД стартира онлайн портал за сключване на застраховки.

Първият предложен продукт е задължителната застраховка Гражданска отговорност. Клиентите на компанията получават 15% отстъпка за еднократно плащане на застраховка, поръчана онлайн през www.online.ozk.bg

Вече бързо, лесно, удобно и изгодно всеки клиент на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД може да заяви издаване на полица или плащане на вноска по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.


Всичко се осъществява по електронен път, след попълване на онлайн форма, след което клиентът получава на e-mail си линк за потвърждение.

Плащането на сумата се извършва отново през интернет, а клиентите на компанията получават безплатно полицата си по куриер. Всеки може да изчисли индикативната цена на застраховката с помощта на Калкулатор на сайта на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

През портала всеки клиент може да извършва плащане и на поредна дължима вноска по сключена застраховка Гражданска отговорност, като получава безплатно по пощата стикер, талон и сертификат за „Зелена карта“.

На сайта, меню „Плащане на вноска“, клиентите на компанията могат да заплатят поредна дължима вноска и по всички видове полици, издадени от ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

Вече 23 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД предоставя най-добрите продукти и услуги за клиентите си. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на компанията да осигури удобство, бързина и комфорт за гражданите, които са избрали да й се доверят.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg