УНИКА България стартира платената стажантска програма за 2019 г.

1669
УНИКА България стартира платената стажантска програма за 2019 г.

© Уника

За втора поредна година застрахователна компания УНИКА стартира проекта „УНИКА Академия“. Това е платена стажантска програма, ориентирана към професионалните и образователни нужди на младите хора в България.

Целта на Академията е да запознае стажантите със спецификите на застрахователния бранш. Да научат как функционира една международна компания и да им даде възможност да изградят своите професионални умения в реална работна среда, а защо не и да продължат развитието си в УНИКА с постоянен трудов договор.

Програмата е с продължителност от 3 до 6 месеца и е изцяло съобразена с натовареността и образователните потребности на студентите. Стажантите имат възможност да кандидатстват в четири отделни профила - продажби, финанси, застраховане и право, в зависимост от индивидуалните си професионални интереси.

В процеса на своя стаж студентите ще работят съвместно с няколко екипа и ще се включат в разнообразни проекти на различни дирекции.

„В УНИКА България от години успешно прилагаме доказани международни HR практики. Една от тях е твърдото ни убеждение, че трябва тясно да си сътрудничим с висшите училища в страната в процеса на развитие на българските студенти. Като работодател, повече от 25 години на българския пазар, вярваме, че едно от най-добрите и сигурни вложения е в образованието, а успешното професионално образование е да срещнеш академичните знания с школата на бизнеса.

Да изградиш от един млад и неопитен човек добър професионалист, а защо не и успешен мениджър, е труден процес и за двете страни. Но в УНИКА сме успявали неведнъж, затова продължаваме да инвестираме средства, време и интелектуалния ресурс на нашите директори и ментори в програмата, защото сме сигурни, че амбициозните млади хора го заслужават“, коментира Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Желаещите да бъдат сред избраните в „УНИКА Академия“ могат да посетят сайта на компанията www.uniqa.bg, за да разберат как да кандидатстват за един от четирите профила.  

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg