На автомобилното изложени в София Chevrolet показаха част от най-добрите си автомобили. Тяхното семейство продължава да расте все повече, а компанията предлага все по-изкушаващи оферти на своите клиенти. Тази година, специалното условие на Chevrolet е възможността за възстановяване на ДДС за всички модели.

Гаранцията може да бъде: 2 години без ограничение на пробега, 3 години или 100 000 км, или 5 години или 150 000 км. Компанията дава 6 години гаранция против корозия. Клиентите на Chevrolet ще имат 24-часова пътна помощ с безплатно извозване до най-близкия оторизиран сервиз. Chevrolet Euro Service е достъпен за 36 месеца, започващи от момента на регистрация. Виж и част от предложенията на компанията.

1. Chevrolet Spark

Градското предложение на Chevrolet е създадено така, че да задоволи всеки претенциозен вкус. Spark впечатлява с иновативна и по-свежа форма. Повишава се аеродинамичността и се намалява триенето, което пък се отразява веднага на разхода на горивото. Под капака ще видиш малък, но много конкурентоспособен 1.0-литров бензинов двигател. Централната конзола на автомобила е създадена, за да улесни пътниците и шофьора. Багажникът събира цели 568 литра, а това трябва да е достатъчно. Chevrolet предлага и няколко багажника.

2. Chevrolet Orlando

Достатъчно голям, за да събере всичко, което притежаваш. Orlando ще може да събере цялото семейство под един покрив. Разполага със 7 места и се различава много от типичните семейни автомобили. Трябва да го пробваш, за да знаеш какво точно е той.

3. Chevrolet Malibu

За последните три години е "Най-добра покупка" според Consumer Digest Automotive. Автомобилът е готов за европейските стандарти и може да бъде видян на Автомобилното изложение. Формата на Malibu е създадена, за да разполага с най-ниско въздушно съпротивление и максимален комфорт без шум и вибрации. Клиентът може да избира между 2.4-литров бензинов двигател и 2.0-литров дизелов двигател. Malibu разполага с двузонова климатична инсталация, която може да се настройва според желанията на шофьора и пътника. Други екстри са: 7-инчов цветен дисплей, девет високоговорителя, Bluetooth, aux in-връзки и възможност за включване на външни SD и USB-носители. За сигурността ще отговарят системите Stabiltrak и електронен Traction Control, а за по-голяма сигурност автомобилът разполага с 6 въздушни възглавници.

4. Chevrolet Captiva

Високопроходимият автомобил на Chevrolet е отново тук. Новият модел е по-свиреп, по-красив и по-голям. Предницата на автомобила е много по-агресивна и стилна, тя придава нова визия на автомобила, а акцентите от хром завършват цялата картина. Captiva е създаден, за да се движи в пълна тишина, звуците от вятъра, шумът от пътя и ръмженето на двигателя са сведени до минимум. Към това трябва да се добави и високото качество на интериора. Captiva може да бъде синоним на безопаснотта на пътя, защото разполага с всички системи за безопасност. Клиентът може да избира между няколко бензинови и дизелови двигатели, а списъкът с допълнителни екстри е достатъчно изкушаващ, за да се предпочете точни този модел.

Вижте също така Chevrolet Camaro, Chevrolet Volt и Chevrolet Captiva на www.men.bg