До края на септември Мтел ще предлага таблетите Samsung Galaxy Tab 3 и Samsung Galaxy Tab 2 с 50% намаление единствено при покупка от електронния магазин на оператора.

Този месец Samsung Galaxy Tab 3, със своя 10.1-инчов дисплей, ще се предлага на цена от 12.90 лева на месец или 284.90 лева при покупка в брой.

Неговият предшественик Samsung Galaxy Tab 2 пък може да бъде закупен само за 8.90 лева на месец или 199.95 в брой. Цените са валидни при сключване на двугодишен абонамент за мобилен или фиксиран интернет.

Предлаганият от телекома таблет Samsung Galaxy Tab 3 съчетава в себе си Smart Remote и MHL (TV изход), което лесно го превръща от устройство за игри в уред за контрол на домашните медии.

Благодарение на 3-мегапикселовата си камера и 10.1-инчов LCD дисплей и невероятна разделителна способност, устройството гарантира свежи и ясни снимки, както и видеоклипове с голяма детайлност.

Другият модел, от който могат да се възползват онлайн потребителите - Samsung Galaxy Tab 2, разполага с 10.1-инчов LCD дисплей, 3-мегапикселова камера и 16 GB вградена памет, за да могат да бъдат запазени всички спомени.

Мощният двуядрен процесор дава възможност за бързо изтегляне на файлове, безпроблемното им възпроизвеждане, както и сърфиране в мрежата.

Доставката на всички стоки, закупени от електронния магазин на Мтел за цялата страна е безплатна. Освен това, клиентите могат сами да изберат начина на плащане - чрез наложен платеж или в Мтел магазин.

За всички въпроси, свързани със смарт устройства, Мтел предлага консултация на телефон 088 1881. Смарт линията е достъпна всеки ден от 08:00 до 21:00 часа.