Тес Крисчън твърди, че е съвременната Мона Лиза.

Смята се, че петдесетгодишната жена не се е усмихвала от 40 години, надявайки се, че като се придържа към леко повдигане на устните, това ще запази лицето й вечно младо.

Тя е толкова отдадена на идеята си, че нейни приятели са й дали прякора Мона Лиза.

В интервю за Daily Mail Крисчън твърди, че навикът лицето й винаги да има каменното изражение е в резултат на суета.

Когато хората я питат дали си е слагала ботокс, Крисчън обаче с радост им разкрива, че всичко се дължи на самоконтрола да не показва емоции.

Тя обаче твърди, че този неин навик не й е попречил да се радва на живота.

Тя очарова евентуалните си партньори, между които и съпруг, с когото вече е разведена, с нейния интелект, а не с “широко усмихната си уста.”

Вижте още: Жена оперира ръцете си, за да изглеждат по-добре на селфита

Кристчън прилага същото отношение и към дъщеря си, 24-годишната Стиви, с която предпочита да общува чрез думи вместо с лицеви изражения.

Тя споделя пред Daily Mail, че никога не би принудила дъщеря си да следва нейния метод за запазване на изпъната кожа, казвайки, че Стиви има красива усмивка. Тя знае, че мрачното ми изражение не означава, че не се наслаждавам на компанията й.

Крисчън не е единствената, която се придържа към този метод. Преди време Ким Кардашиян написа под своя снимка в Twitter, че се усмихва от време на време, но не много често, защото това води до бръчки.