Търсите интересна топ дестинация за себе си и за семейството си? Тогава защо да не опаковате багажа си и да не се отправите към спиращия дъха коралов остров Барбадос?

Намира се в Атлантическия океан и представлява истинско олицетворение на място за релаксация, като предоставя занимания за цялото семейство. Ето няколко причини да изберете Барбадос:

Тук ще се натъкнете на курорти за семейства

Разбира се, не за сметка на лукса. Компании като Tots Too Holidays притежават фантастични хотели в тази част на света. В тях можете да отседнете, убедени, че ще бъдете обгрижвани като царски особи. Повечето хотели предлагат най-различни услуги, свързани с децата. Сред тях е и детегледачка.

Плажовете са спиращи дъха

Като остров Барбадос е заобиколен от километри брегове, което автоматично за тези географски ширини означава, че накъдето и да погледнете няма да искате да отлепите погледа си. Толкова е прекрасно и завладяващо!

Златният пясък проблясва под палещите лъчи на слънцето и морето е синьо, колкото безоблачно небе. Прогнозата за времето буквално целогодишно е дружелюбно - т.е. всеки един час от престоя си можете да прекарате в занимания под открито небе.

Трябва да дойдете и да се гмурнете

Кораловите рифове за забележителност, която не си струва да пропускате. Това е перфектното място да се поупражняването в гмуркане. Няма значение дали сте начинаещ, или опитен плувец. Навсякъде ще ви очакват квалифицирани екипи, които да ви обучат и направляват.

Вижте още: Най-горещите all-inclusive курорти в света

Тук има пещери и подземни езера
Не ви привличат забавленията в плувен костюм? Няма значение! Има цяла палитра възможности в Барбадос. Сред тях са разглеждане на фантастични пещери и подземни езера. Пещерата Харисън, например, предлага цяла верига пещери, водопади и басейни, украсени с неизменните сталактити и сталагмити.

Страхотно място на неустрашими изследователи

Може пък да сте от хората, които предпочитат да си сложат удобни обувки и да запрашат по планински местности. Ако сте от този тип хора, то Барбадос е място точно за вас. По-голямата част от острова е плосък, но в центъра му ще се натъкнете на много планински върхове и падини, които ще ви открият Барбадос по различни и неподозирани начини.

След като вече разполагате с поне 5 причини да отидете в Барбадос, признайте, че това е една вълнуваща идея за тази година.