Дори и да сте на вълна „ще остана по пижама цял ден“, уверете се, че разполагате с удобен домашен офис. Хвърлете поглед на тези уникално красиви пространства, които вдъхновяват за работа.

Офис студио в двора

Sett Studio се занимава със строителството на практични студиа в двора на къщите. Там на разположение имате стая за работа или пък за почивка – и то без да се налага да напускате имота си.

Палат край басейна

Онлайн дизайнерската фирма Laurel & Wolf превърна къщичка край басейна в домашен офис за съпруг и съпруга. Единият от тях е художник, а другият е ПР специалист.

Двойката иска да има пространство, което им дава максимални удобства. Затова разполага и с бар, на който да отпият по глътка освежаваща напитка след работа.

Работа в гората

Този домашен офис разполага с 270-градусова панорамна гледка към езерото Тахо. Природата може да е вдъхновение и тя присъства тук.

Къщата, която се нарича Flight House, е построена от фирма от Сакраменто - Sage Architecture.

Дизайнерска бърлога

В нея има столове от овча кожа, гигантска дъска за вдъхновения и ръчно рисуван под с геометрични мотиви, които са избрани специално за клиета. Този домашен офис е раят на дизайнера.

Дело е на Homepolish за модния дизайнер Ребека Тейлър.

Домашен офис, който е мобилен



Изграден е от екосъобразни материали от дизайнерска къща FLOAT. Простира се върху 9 кв. метра и може лесно да бъде разглобяван и сглобяван отново. Това го прави идеален офис за хора с афинитет към пътешествията.

Офис на дървото

Той е подходящ за хората, който все още пазят детското у себе си, но имат и работа за вършене.

Продукт е на германската архитектурна компания Baumraum и може да бъде използван както за работа, така и за игра. Цената му стартира от 11 000 долара.