HP Inc. представи вълнуващи иновации, които ще променят изживяването и начина, по който потребителите изпозлват своите компютри.

„HP се носи на иновационната вълна през последната година и този устрем продължава с основно допълване на нашето РС портфолио, като създаваме невероятно преживяване за потребителите - както за индивидуални, така и за бизнес “, казва Рон Колин, президент на „Персонални Системи“ в HP Inc.

“Чрез непрекъснато търсене на идеи от потребителите, ние променяме начина, по който създаваме и предоставяме компютърни изживявания.“

За работа, вкъщи или на път, HP премиум компютрите са създадени да надхвърлят очакванията на потребителите за това какво могат да постигнат с техните устройства. Новите продукти, които бяха представени днес, включват:

HP EliteBook x360, най-тънкият в света бизнес хибриден компютър, който комбинира мощния тънък и лек дизайн на HP Spectre, възможностите за свързаност на HP EliteBook Folio и сигурността и стабилността от корпоративно ниво на HP Elite.

Той разполага с батерията с най-дълъг живот в света при хибридните устройства , която издържа до 16 часа и 30 минути. Интегрираните опции за свързаност увеличават продуктивността и обогатяват възможностите за срещи чрез специални бутони за конферентна връзка, мощно аудио, опционален 13.3‘’ (33.7cm) 4K UHD дисплей с Windows Hello и поддръжка на стилус.

Като част от HP Elite класа, най-сигурните и лесно управляеми компютри, бизнес хибридното устройство включва последни иновации, като HP Sure Start Gen3 , единственият в световен мащаб самолекуващ се BIOS сега със защита на паметта по време на изпълнение (SMM).

Освен това той защитава офисите на бъдещето с HP WorkWise, най-напредналото смартфон приложение за управление на настолни компютри и първото предлагащо Tamper Protection.

HP Spectre x360, следвайки успеха на 13.3” HP модел, второто поколение на HP x360 с 15.6” (39.6 cm) екран е най-мощният в портфолиото на Spectre. По-голямата батерия позволява живот до 12 часа и 45 минути, докато се захранва 4K екран.

Това е приблизително същия живот на батерията, както при Full HD модела, представен на пазара миналата година. Новият HP Spectre x360 съчетава последните Intel Core процесори, висококачествена NVIDIA® GeForce® 940MX графична карта, добавени два нови предни озвучители, експертно настроени от Bang & Olufsen за невероятно аудио изживяване и IR камера за Windows Hello.

HP ENVY Curved All-in- One 34, следващата версия на отличеното и най-широкото в света all-in- one устройство, представено от НР, сега добавя още компютърна производителност за за още по-добро медийно изживяване. Новият извит AIO съчетава 34” Technicolor Color Certified Ultra WQHD екран и рамка с четири аудио колони от Bang & Olufsen. За нощна употреба, дисплеят може лесно да превключи на режим със слаба, синя подцветка за подобряване комфорта на очите и по-добър сън.

За да отговори на нуждите на бизнес потребители, HP представя новият Sprout Pro by HP, второ поколение тримерен all-in- one компютър. Той обединява изцяло обновен дизайн с дебелина от 2.2 mm, 20-точков Touch Mat дисплей с детайлна близо 1080p резолюция на проекцията.

Интегрираните технологии и новите характеристики предоставят нови възможности за потребителите в образованието, търговията на дребно и производството да създават визуално съдържание с високо качество и интерактивни преживявания чрез сливане на реалния и дигиталния свят.

Новото поколение на продукта дава възможност за по-лесна свързаност с Windows 10 Pro, а съвременният софтуер дава лесен достъп до ключовите характеристики на Sprout, включително 2D сканиране и първото в света висококачествено и прецизно 3D сканиране.

Устройството предлага и Active Pen, чувствителен на натиск стилус, който дава възможност за създаване на бележки или дизайн с дигитално мастило. Sprout Pro by HP съчетава спецификациите на Intel® Core™ i7 процесор, 512GB of SSHD пространство за съхранение, 16GB DDR-2400 памет, NVIDIA® GeForce® GTX 960M графична карта за бързо 3D сканиране .

За пръв път представен на пазара през август, OMEN X by HP сега води геймърите още по-близо до техните виртуални светове с новия OMEN X 35 Curved дисплей. Както първия OMEN екран с NVIDIA® G-Sync™ технология, насичането и забавянето на картината никога повече няма да са проблем, благодарение на висока честота на обновяване, което води до по-естествено и реалистично гейминг преживяване.

Последното нововъведение на 35’’ извит дисплей от линията OMEN добавя ново ниво на реално възпроизвеждане за геймърите, които влизат в битка с враговете на бойното поле или маневрират срещу конкуренцията на пистата.

HP EliteBook x360 се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка в края на януари 2017 на цени, започващи от €1,099.

The HP Spectre x360 15.6” се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка в края на януари 2017 на цени, започващи от €1,599.

HP ENVY Curved All-In- One 34 се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка в края на януари 2017 на цени, започващи от €1,999.

Цени и наличността на Sprout Pro by HP за частни потребители се очакват през март 2017 в определени държави от Eвропа, Близкия Изток и Африка.

OMEN X 35 дисплей се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка през април 2017 на цени, започващи от €1,299.