Една от най-големите банки в света, управляваща над 2 трилиона евро активи към края на 2016 г., предлага у нас 50 лв. бонус лихва, при положение че откриете депозит онлайн.

Промоцията на българския клон на БНП Париба е предназначена за нови клиенти, открили депозит в банката до 30 септември.

За да участвате в кампанията, ще трябва да се регистрирате като клиент в онлайн платформата „Депозити с бъдеще“.

Ще получите бонус лихва, ако откриете депозит в лева или евро със срочност 12 или 24 месеца и сума над 4000 лв./2000 евро до посочената дата.

Допълнителното лихвено възнаграждение (“бонус лихва“) се изплаща еднократно и е в размер на 50 (петдесет) лева, или 25 (двадесет и пет) евро, в зависимост от валутата на депозита.

Сумата ще ви бъде преведена по новата депозитна сметка на датата на падеж на депозита, като всеки нов клиент получава еднократно бонус лихва, независимо от броя на отворените депозити. Промоцията е валидна само за клиенти физически лица. Повече информация ще намерите в Общите условия за участие в кампанията.

Като клон в България, парите ви (до 100 000 евро, съгласно европейското законодателство) са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете във Франция.

БНП Париба (www.bnpparibas.com) присъства в 80 страни с близо 190 000 служители, от които 145 000 в Европа. Групата заема челни позиции в трите си основни направления: Банкиране на дребно, Инвестиционни решения, както и Корпоративно и инвестиционно банкиране.

БНП Париба е отличена като „Най-добра банка в света” за 2016 г. в класацията „Награди за изключителни постижения” на престижното финансово издание Euromoney.

Справка на Profit.bg сочи, че от началото на 2017 г. акциите на BNP Paribas са поскъпнали с 10%, до 66.62 евро за брой. Това оценява банката на над 83 милиарда евро.

Кампанията „Погрижете се за спестяванията си с БНП Париба, започнете да спестявате онлайн!“ продължава до 30 септември 2017 г.